Inschrijving Padel Competitie 2023

Sla Raak Oisterwijk doet al een aantal jaar fanatiek mee aan de najaarscompetitie. Ook dit jaar is het weer mogelijk voor jou en je team om mee te doen met deze competitie.

LET OP!! Tijdens de speeldata van de najaarscompetitie is tevens het Ron Zwart Toernooi bij Sla Raak. In week 41 start het Ron Zwart Toernooi. Hiervoor zal naar alle waarschijnlijkheid geen plek zijn bij Sla Raak voor het spelen van een thuis wedstrijd. Bij inschrijving geeft de captain akkoord voor het verzetten van zijn of haar thuis wedstrijd in dit weekend. Ook het inhaalweekend, week 42, is bezet door het Ron Zwart Toernooi. Hier kunnen dus geen thuiswedstrijden gespeeld worden in dit weekend.

Let op: de inschrijving sluit op zondag 08 juli om 23:59 !!!

Het enthousiasme voor Padel bij SRO is heel groot, dus schroom niet en schrijf je in met je team.
Padel competitie wordt gespeeld in 5 speelronden en de volgende data worden daarvoor aangehouden:


Belangrijk!!
Indien je meer informatie nodig hebt over padel competitie dan kan je die vinden op: Zomercompetitie Padel | Verenigingen (centrecourt.nl)

Extra aandachtspunten voor inschrijving:
 • Schrijf bij voorkeur in als team!
  Individuele inschrijvingen mogen/kunnen wel maar het is vaak wel lastig om een goede aansluiting te krijgen bij een team inschrijving, dus plaatsing is niet gegarandeerd.
  • Indien je nieuw bent en hulp nodig hebt met zoeken van een team, neem dan even contact op met Lars van Engelen of Maikel Smulders (onze VCL’s)
  • Indien een bepaalde speeldag te druk is, zullen we in overleg met het bestuur en de VCL(P) bepalen welke teams geplaatst worden en welke teams evt moeten uitwijken naar een andere dag.
    • Indien uitwijken naar andere dag geen optie is dan zal loting plaatsvinden

    Let op JUNIOREN!
    • De genoemde competitie vormen zijn meestal 15+ en dat betekend dat je in het betreffende jaar 15 moet zijn en dat je ook senioren tegen krijgt.
    • Indien je alleen tegen junioren wilt spelen dan kan je je inschrijven voor de Open Klasse voor de jeugd.

    Let op ALLEN!
    • Inschrijving gebeurt niet meer op klasse maar op gemiddelde speelsterkte van het team, de KNLTB heeft dit besloten. Voor meer info kan je terecht op de bovengenoemde website of bij je VCL(P).
reCAPTCHA is required.