Inschrijving Padel Competitie 2021

 

Let op: de inschrijving sluit op zondag 13 december om 23:59 !!!

 
Sla Raak Oisterwijk heeft sinds 2019 padelbanen en konden vanaf dat moment dus ook gaan deelnemen aan de KNLTB PADEL competitie.
Voorjaar 2020 hebben we helaas pech gehad met Corona maar gelukkig hebben we het najaar wel bijna helemaal kunnen spelen.

We hopen dat Corona tegen juni 2021 wel grotendeels onder de knie is waardoor we lekker competitie mogen spelen, dus vandaar deze nieuwe inschrijf mogelijkheid.

Het enthousiasme voor Padel bij SRO is heel groot, dus ik verwacht ook deze keer weer veel inschrijvingen en zullen we evt zelfs loting moeten doen. Vandaar deze scherpe inschrijf datum. Ik hoop dat jullie die kunnen respecteren zodat ook wij als organisatie de tijd hebben om dingen goed te regelen.

Padel competitie wordt gespeeld in 5 speelronden en de volgende data worden daarvoor aangehouden:

Indien je meer informatie nodig hebt over padel competitie dan kan je die vinden op:  https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/voorjaarscompetitie/

Let op! Extra aandachtspunten voor inschrijving:
 • Schrijf bij voorkeur in als team! Individuele inschrijvingen mogen/kunnen wel maar het is vaak wel lastig om een goede aansluiting te krijgen bij een team inschrijving, dus plaatsing is niet gegarandeerd.
  • Indien je nieuw bent en hulp nodig hebt met zoeken van een team, neem dan even contact op met Rolf Pijnenburg
 • Indien een bepaalde speeldag te druk is, zullen we in overleg met het bestuur en de VCL(P) bepalen welke teams geplaatst worden en welke teams evt moeten uitwijken naar een andere dag.
  • Indien uitwijken naar andere dag geen optie is dan zal loting plaatsvinden
 • Let op JUNIOREN!
  • De genoemde competitie vormen zijn meestal 15+ en dat betekend dat je in het betreffende jaar 15 moet zijn en dat je ook senioren tegen krijgt.
  • Indien je alleen tegen junioren wilt spelen dan kan je je inschrijven voor de Open Klasse voor de jeugd.
** Let op: Open klasse jeugd en Topklasse Senioren is enkel op zondag.
reCAPTCHA is required.