Inschrijving Padel Zomercompetitie 2022

Sla Raak Oisterwijk doet al sinds 2019 fanatiek mee aan de KNLTB PADEL competitie. Door corona hebben we helaas niet alles kunnen spelen maar dat mag de pret niet drukken en dus gaan we ook dit jaar weer voluit meedoen en dan zien we wel wat wel/niet kan en mag. 

Het voelt misschien wat snel qua inschrijven omdat we nog middenin de inschrijving van het voorjaar 2022 zitten maar toch is het belangrijk dit tijdig te doen, de deadline is nl al in maart!!
 

Inschrijving sluit op 18 maart 2022 om 23.59u! 

Het enthousiasme voor Padel bij SRO is heel groot, dus ik verwacht ook deze keer weer veel inschrijvingen en zullen we evt zelfs loting moeten doen. Vandaar deze scherpe inschrijf datum. Ik hoop dat jullie die kunnen respecteren zodat ook wij als organisatie de tijd hebben om dingen goed te regelen. 
Padel competitie wordt gespeeld in 5 speelronden en de volgende data worden daarvoor aangehouden: 

Indien je meer informatie nodig hebt over padel competitie dan kan je die vinden op: 
https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/zomercompetitie/   
Schrijf bij voorkeur in als team!
Individuele inschrijvingen mogen/kunnen wel maar het is vaak wel lastig om een goede aansluiting te krijgen bij een team inschrijving, dus plaatsing is niet gegarandeerd. 
- Indien je nieuw bent en hulp nodig hebt met zoeken van een team, neem dan even contact op met Lars van Engelen of Maikel Smulders (onze VCL’s) vcl-padel@slaraak.nl

Indien een bepaalde speeldag te druk is, zullen we in overleg met het bestuur en de VCL(P) bepalen welke teams geplaatst worden en welke teams evt moeten uitwijken naar een andere dag.  Indien uitwijken naar andere dag geen optie is dan zal loting plaatsvinden 

Let op JUNIOREN! 
- De genoemde competitie vormen zijn meestal 15+ en dat betekend dat je in het betreffende jaar 15 moet zijn en dat je ook senioren tegen krijgt.  
- Indien je alleen tegen junioren wilt spelen dan kan je je inschrijven voor de Open Klasse voor de jeugd. 
Let op ALLEN! 
- Inschrijving gebeurt niet meer op klasse maar op gemiddelde speelsterkte van het team, de KNLTB heeft dit besloten. Voor meer info kan je terecht op de bovengenoemde website of bij je VCL(P). 
- De data overlappen met de clubkampioenschappen, baan capaciteit kan ervoor zorgen dat je meer UIT moet spelen dan normaal. Hou daar rekening mee! 

Open klasse Jeugd en Topklasse Senioren is op zondag!

reCAPTCHA is required.